KAKO HIP HOP GENERACIJA PREPRIČAVA LEKTIRU



Znači, čitaj, tebra !



ROMEO I JULIJA

Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma zajebani i uopšte se ne gotive jer rade isti biznis, ali su u različitim ekipama ( kao Verona i Kjevo) . Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu pa se viđaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nešto kriju i kenjaju jedno drugom kako se vole, a ne karaju se. Na kraju  jednom upadnu u loš trip i roknu se.

ILIJADA

Ta Ilijada traje ko gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ga ko Babo Sarajevo. Ali ovi ga ispuše, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zajebu ove druge. Šatro, kao boli ih k.... za ribu, važan im je biznis koji može da se sjebe zbog nastale frke. Da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe, Ovi prvi su mislili da su ih sjebali i počeli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera i jebalim kevu ko u Mortal Combatu.

ZLOČIN I KAZNA

Neki student je stalno bez filera jer mora da plaća stan pošto je ispušio mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku pa je uleteo kod neke babe pune ko brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom jer se plašio  da će murija da ga provali. Ustvari, on nije bio neki krimos već cava  pa se na kraju prijavio muriji.

RAT I MIR

Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se smrznu ko pi.. i onda napasu muda Rujama ko zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, žurke, žvaću nešto, njesra sve vreme.

PROCES

Tipa uvate bez razloga i drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sjebu do koske.


NEČISTA KRV
Tipa ožene starijom ribom. On provali da je njegov ćale ziguje, to ga totalno sjebe. Cela knjiga je seks, samo tako.

KOŠTANA
Koštana je igračica u diskoteci i žešća riba, a na nju se naložio neki buržuj i hoće da je ženi, a ona neće. Frka joj je da neće moći da bleji po gradu jer je njegova porodica neka ozbiljna... Celu knjigu kuka neki matorac za svojom mladosti i smara sve ostale, a knjiga je žešće nerazumljiva jer je na vranjanskom.

DUNDO MAROJE
E, ortak, za ovo ti treba rečnik da bi skapirao jer je na nekom jeziku iz Dubrovnika.
Taj Maroje je neki bogat trgovac, ali stipsa, a sin mu gradski blejač. Pošalje on sina u Veneciju da kao razvije biznis, dao mu kintu i robu, a on tamo juri ribe i kreše neku kurvu, koja mu je izvukla sve pare. Starac pođe za njim, hoće da ga vrati nazad, pa sin smisli foru da izvuče pare od te svoje ženske i da pokaže ocu da je napravio biznis...
Ne zna se dalje šta je bilo, jer je neko izgubio kraj knjige.


Коментари

Популарни постови са овог блога

СИГНАЛИЗАМ И НАДРЕАЛИЗАМ

БРУТАЛНО НОВИНАРСТВО

СТИХОКЛЕПЦИ