СРБИЈО, ЧУВАЈ СЕ МАРТОВСКИХ ИДА





Ближи се март . У фебруару, усред зиме млади Шиптари напуштају своју обећану земљу. Нешто се спрема. Србија спава а министар полиције се радује што ће дати 60 000 пасоша младим Шиптарима. У Босни вехабије истичу своје црне заставе! У полушиптарској Македонији истакнути билборди против Срба ! У Хрватској се разбијају ћириличне табле  и славе злочинци. Европа се забавља Путином и Порошенком. Амерски пси рата вребају иза сваког ћошка.
У скорашњој историји Србије март је био за Србе месец националних несрећа. Године  1941. 27. марта Срби су изашли на улице и рекли БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ, а 6. априла Хитлер је бомбардовао Београд.  Бомбардовање Србије 1999. године започело је опет  марта (23.) а 17. марта 2004.  догодио се погром Срба на Косову у шест градова и девет села. Хоћемо ли нешто научити из историје?!
Марс, бог рата није у љубави са Србима. То се из овога може закључити па онда, хајде, послушајмо нашег мудрог сељака који вели ПАМЕТ У ГЛАВУ, ДУПЕ УЗА ЗИД. Да нам се не деси оно што и Цезару, мартовске иде  нису прошле док не прођу!


Коментари

Популарни постови са овог блога

СИГНАЛИЗАМ И НАДРЕАЛИЗАМ

БРУТАЛНО НОВИНАРСТВО

СТИХОКЛЕПЦИ